Kamerorkest

De Muziekkring

CONCERTEN


Winterconcert

Zondagmiddag

19 januari 2020

15.00 uur

Dorpskerk, Blaricum

Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791) Symfonie in G Mineur, “Nr. 40”, KV 550

Amilcare Poncielli (1834-1886)

Dance of the Hours, dance of the daybreak, from La Giocondra


Zomerconcert

Zaterdagavond

20 juni 2020

20.00 uur

MCO, Hilversum


Dirigent:

Yvonne de Winter


Voor vacatures zie: orkest

Kamerorkest de Muziekkring

Het Kamerorkest de Muziekkring bestaat uit ongeveer 30 enthousiaste amateurmusici uit de wijde omgeving van het Gooi. Het plezier in het met elkaar musiceren staat voorop en dat is hoorbaar en zichtbaar.

Repetities: Het orkest repeteert elke maandagavond van 19.45 tot 22.15 uur in de Gooische School in Laren. Hier vind je adres en routebeschrijving.

Concerten: Het orkest geeft twee maal per jaar een concert onder muzikale leiding van dirigent Yvonne de Winter. Afhankelijk van de stukken die we spelen komen enkele musici van andere orkesten ons vanaf een paar weken voor de uitvoering versterken op de nog ontbrekende instrumenten. Voorafgaand aan elk concert is er een studiedag.

Kamermuziek: Daarnaast organiseren de leden een keer per jaar een gezamenlijke kamermuziekavond om in kleinere ensembles met elkaar te musiceren.

Vacatures: het orkest is op zoek naar een:

hoornist, eerste en tweede viool, alt, cello en contrabas.

Zij zijn na een proefmaand in overleg met de concertmeester en de dirigent welkom om zich aan te sluiten bij het orkest. Heb je zin om mee te spelen, kijk dan op de contactpagina voor informatie.

Contributie: De Muziekkring is een vereniging (KvK Hilversum: V417542) en de leden betalen € 26,- per maand of € 312 per jaar contributie. Voor banknummer zie de contactpagina.